Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • felix...

    Nije vezano uz gornji post ali ionako nemam kaj pitati u vezi s njim.Danas sam dobio mail o "superkonferenciji"...LINK ZA PDF iz kojeg bih izdvojio ovaj dio texta...

    "The 80 – 85 Delta option trading secret! (Whenever you see this, always buy
    into it! It’s the closest thing to a Holy Grail in all of trading – since you nail the
    absolute sweet spot of the option, guaranteeing a nice profit on each and every
    trade…)"

    Zvuči kao glupost jer vjerojatno prejudicira i smjer?Ili samo propagira deep ITM opcije iz nekog meni nedokučivoga razloga?Ipak mislim da je sve to jedno veliko sranje..ili nije?
    Pozdrav

    avatar

    07.05.2007. (01:01)    -   -   -   -  

  • Wirtschaft

    Procitao sam taj PDF file i pogledao jos na nasdaqtrader.com da vidim o cemu se radi vezano uz nadolazeci nasdaq option market. S obzirom da se pravila trgovanja opcija nece iznova napisati, vec nasdaq pokusava progurati par novih 'fora' sa kojim bi njihova platforma ostvarila odredjenu prednost naspram konkurentskim trejdning platformama, u konacnici ce se samo zaostriti konkurencija izmedju opcijskih marketa (sto bi u principu trebalo bit dobro za nas trejdere: manji troskovi, bolji spredovi, fer cijene, manji utjecaj market makera i sl), sklon sam se prikloniti ovom tvom prvom misljenu.
    Kao sto do sad vec i vrapci na grani znaju, ako kupimo opciju duboko ITM nas je potencijalni gubitak tim veci ako se cijana dionice pomakne u smjeru suprotno od nase pozicije (ovisno call ili put). Plus toga, koliko sam do sada skuzio, cak i ako kupimo opciju ITM, i da se cijena dionice ne pomakne, opet necemo profitirati jer smo ulaz platili vise nego sto bi na kraju mogli izvuci van kad iscuri time value (ispravite me ako grijesim). Najezim se cim vidim rjeci da se uz pojam zarada spominje always buy, each and every trade.. brrrrr. Pozdrav

    avatar

    07.05.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • Wirtschaft

    Potencijalno zanimljiva vijest/spekulacija: IBM otpusta 150K US radnika?

    avatar

    07.05.2007. (12:43)    -   -   -   -  

  • felix...

    No sikiriki OptionMaster!
    Samo za tebe...klikni na moj blog.
    Moj naklon:)

    avatar

    07.05.2007. (15:16)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Hvala svima na komentarima, MArket se otvorio i sad nemam vremena za detaljne odgovore ali cu ih svakako natipkati do kraja dana! Sto se tice onih vijesti o trejdanju opcija na NASDAQu samo da velim kako je DRJ izrazio strah i bojazan da nece vise moci biti tako uspjesan u cesljanju opcijskih volumena, cijena i ostalog kroz svoj HeatSeeker kad ga jednom preplave novim opcijskim volumenima i jos sve rasclane u bidanje na CENTE sto ce ih (po njegovim rijecima) dosta usporiti! Otpustanja radnika obicno podizu cijenu dionice (manji troskovi proizvodnje) ali ako su cesti i dugotrajni onda je vremenom ipak podjedu! Fala na muzici Felix, osvjezio si mi jutro! Pozdrav i svima puno uspjeha u danasnjem (trenutno +32 DOW) danu! PS ..Novi unos skole CNBCa je jutros postan iznad!

    avatar

    07.05.2007. (16:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...